Home Events - Mervärde sedan 1985 BMW-träff hos M-bilar i Västerås

BMW-träff hos M-bilar i Västerås


Ett av våra allra mest populära evenemang och detta är ett samarrangemang mellan Stockholmssektionen och M Bilar Group Västerås.
M-Bilar på Transformatorgatan 11, öppnar portarna till sin anläggning och välkomnar dig att ställa ut din välvårdade BMW på sin parkering.

Vi samlas och ställer upp våra skönheter i prydliga rader. Gå in och ta en kopp kaffe, se på de begagnade och nya BMW-modellerna i hallen och ta en tur på parkeringen runt huset. Prata med andra medlemmar som ställer ut i trivsam gemenskap.
Sådana samtal kan vara tänkta att bli korta men brukar bli långa och mycket givande. Avsluta detta med en exklusiv grillkorv serverad av försäljningschefen Jonas Näsman på stället, som också är klubbmedlem.

Alpina- och M-bilar har en reserverad del av parkeringen, självklart är alla BMW:s är såklart välkomna. När vi förra året räknade de totala antalet utställda bilarna passerade vi 60 med god marginal. Kom och hjälp till så vi når 70 BMWs i år!

Vi ber er minimera fotograferandet och exponering på sociala medier, om ni fotograferar, vänligen maskera registreringsnummer och ange ej plats.
Vi har så trevligt på den här träffen så kom och gör oss sällskap!

Känner du dig ny så presentera dig för våra nykomlingsansvariga, de känns igen på en BMW CS reflexväst och ett välkomnande sinne.

Evenemanget är avslutat.

Datum

aug 12 2023
Expired!

Tid

12:00 - 15:00

Platser

M-bilar Group Västerås
M-bilar Group Västerås
Kategori

Arrangör

Stockholm
E-post
stockholm@bmwcs.com
Till toppen