Böda camping träffen

Årets första träff som anordnas av BMW 02 Club Schweden, ordförande Niclas Erneland som håller träffen.

Ölandsrunda 28/5 för bmw 02cs medlemmar, samt resten av BMWCS som gäster!

Vi kör en runda på ön!

Startar i Kalmar vid Rasta kl. 11,00. Kom gärna en stund innan. Det är på samma avfart som Öland, men man kör ner på västra sidan av motorvägen. Vi kör sen över bron, en tur runt Färjestaden och Mörbylånga, sen lunchpaus vid Arontorps kroppkakor och restaurang ( https://kroppkakor.se/ ) Vi kör från parkeringen vid restaurangen efter en timmes paus norrut mot Böda Sand (ca 1 h 20 min).

På Böda har man bilutställning den helgen (European Car Meet). Vi parkerar och går individuellt/ alternativt tar man sin bil och kör runt norra änden av ön, besöker fritt fyren, trollskogen etc. Rundan är på ca 45 min.

Återsamling vid Böda och avslut. Restaurang finns på Böda Sand om man vill äta något igen innan man åker https://www.bodasand.se/om-oss/oppettider/

Jag sätter gränsen vid fem bilar, blir vi färre ställer vi in.

Anmälan senast 22/5 i evenemanget på 02-sektionens facebooksida eller till email: erneland@hotmail.com. Ange antal personer.

Evenemanget är öppet för medlemmar i BMW Club Schweden och medåkande i medlemmars bilar. Inga avgifter finns för detta, man betalar mat etc var för sig. Fika kan man ta med eller köpa. Arrangör är undertecknad, ordförande i 02-sektionen.

Frågor skickas till någon av alternativen ovan, men det är bäst om de ställs i evenemanget på facebook, så även andra kan se svaret.

 

Väl mött!

BMW CS 02 Club

 

Evenemanget är avslutat.

Datum

maj 28 2022
Expired!

Tid

10:00 - 15:00

Platser

Böda Camping Träffen
Böda Camping Träffen
Kategori

Arrangör

02 Club
E-post
02club@bmwcs.com
Till toppen