Home Events - Mervärde sedan 1985 Brostugan #4 tema “Damen Abend”

Brostugan #4 tema “Damen Abend”

 

Den absoluta majoriteten av sektionens träffbesökare är män. Så har det alltid varit. Fram tills nu. Vi försöker uppmuntra kvinnor eller båda könen att tillsammans ta en kväll och umgås på den plats som har varit och är en fundamental träffplats för oss.

Vår klubb är lika mycket till för kvinnor som för män. Många kvinnor både åker och äger BMWs. Ett bevis på våra försök att vara en inkluderande gemenskap är senaste Spring Break. Du som besökte Spring Break, kom och hälsa på ikväll, du kommer att hitta gamla bekanta denna afton! Minns de 3 “G:ena”. Gemenskap, Glädje och God mat! Du som har missat Spring Break, du får en ny chans 2024!

Om vi kan få den här aftonen till att visa alla som är nyfikna på vad det innebär att samlas här verkligen innebär då är vi tacksamma att ni vill ta er tiden att komma. 

Kom och känn dig extra viktigt inbjuden om du är kvinnlig BMW-förare! Du som är en manlig BMW-förare, ta med din respektive om du har en och låt oss visa vår bästa sida! Och du man, du är precis lika välkommen som på den övriga tiden på året.

På Brostugan kan man få allt ifrån en kopp kaffe, via ett karréspett till ett glas cava.

Vi ser fram emot att ses önskar Styrelsen för Stockholmssektionen

Evenemanget är avslutat.

Datum

jun 26 2023
Expired!

Tid

18:00 - 20:00
Brostugan

Platser

Brostugan
Brostugan, 178 93 Drottningholm
Webbplats
https://brostugan.se/
Kategori

Arrangör

Stockholm
E-post
stockholm@bmwcs.com
Till toppen