Home Events - Mervärde sedan 1985 Brostugan #7 Tema Oldtimer

Brostugan #7 Tema Oldtimer

 

Vi har uttrycket Youngtimer som är en bil, äldre än 20 år och Oldtimer för de som är 30 år eller äldre. Båda typerna av BMW är lika varmt välkomna denna afton som är dedikerat till våra äldre, klassiska vagnar vars grund hela BMW vilar på till dags dato. Moderna BMW:s är givetvis lika välkomna de som på alla våra träffar.

Vem vet inte vad “Hofmeister-knicken” är eller de dubbla njurarna är? Har du inte fått lära dig detta så kom hit så får du en liten lektion i BMW-historia.
En medlem ur Oldtimer Club Schwedens styrelse kommer att närvara, berätta och besvara på frågor om MHRF-försäkringen.

Kaféet ger 10% rabatt mot uppvisande av medlemskort.
Betänk att det är mycket köer både fram till Brommaplan och därifrån ut till Ekerö. De minskar dock betydligt framåt 18.30 och senare.

Nyhet! Samling för nykomlingsmöte på varje Brostugeträff är vid grinden kl 19.00 så möter våran ordförande upp Er och tillsammans kan Ni fika eller äta en bit mat och umgås en stund.
Kom gärna upp någon halvtimme eller så innan så kan vi småprata lite emellan ankommande medlemsbilar. Alla ni som känner är på er första träff, känner er nya eller bara vill ha sällskap, följ med.
Det enda fel man kan göra hos oss är att inte komma tillbaka.

Ditt medlemskort är en värdehandling och skall kunna uppvisas vid anmodan.
Saknas det ges ej tillträde till våra evenemang inklusive om du har en vän med dig.
Saknar du det eller har förlagt det? Mejla oss på stockholm@bmwcs.com med ditt namn och adress så skickar vi ett nytt

Som alla besökare har noterat så har vi stramat upp vilka vi släpper in på våra egna träffar, som är exklusiva medlemsträffar och inga publika träffar. Från och med Brostugan #7, tema Oldtimer och därefter så kommer vi inte heller att tillåta privatpersoner utan medlemskap i klubben att besöka träffen till fots. Samtliga som släpps in på våra egna anordnade träffar är betalande och registrerade medlemmar, detta sker för allas trevnad.

Välkommen till vår egen lilla oas där alla förstås är lika välkomna och lika viktiga!

Evenemanget är avslutat.

Datum

aug 07 2023
Expired!

Tid

18:00 - 20:30

Platser

Brostugan
Brostugan
Brostugan, 178 93 Drottningholm
Webbplats
https://brostugan.se/
Kategori

Arrangör

Stockholm
E-post
stockholm@bmwcs.com
Till toppen