Home Events - Mervärde sedan 1985 Brostugan #8 Tema e- och i-bilar

Brostugan #8 Tema e- och i-bilar

 

För ett antal år sedan när vi började med våra temakvällar så var en av de just det som är kvällens tema. Då kom ett par i3, en F30 330e och en i8 och det var lite exotiskt och annorlunda.

Nu ser verkligheten annorlunda ut. Över 75% av BMWs nybilsförsäljning förra året bestod av laddbara bilar.

Speciellt varmt välkomna alla BMW som har elektrifierad framdrivning, oavsett sort. Alla andra BMW är lika välkomna som alltid och du som undrar om elbilar finns det många som kan svara på dina frågor likväl som undringar och tveksamheter.
Betänk att det är mycket köer både fram till Brommaplan och därifrån ut till Ekerö. De minskar dock betydligt framåt 18.30 och senare.

Nyhet! Samling för nykomlingsmöte på varje Brostugeträff är vid grinden kl 19.00 så möter våran ordförande upp Er och tillsammans kan Ni fika eller äta en bit mat och umgås en stund.
Kom gärna upp någon halvtimme eller så innan så kan vi småprata lite emellan ankommande medlemsbilar. Alla ni som känner är på er första träff, känner er nya eller bara vill ha sällskap, följ med.
Det enda fel man kan göra hos oss är att inte komma tillbaka.

Ditt medlemskort är en värdehandling och skall kunna uppvisas vid anmodan.
Saknas det ges ej tillträde till våra evenemang inklusive om du har en vän med dig.
Saknar du det eller har förlagt det? Mejla oss på stockholm@bmwcs.com med ditt namn och adress så skickar vi ett nytt

Som alla besökare har noterat så har vi stramat upp vilka vi släpper in på våra egna träffar, som är exklusiva medlemsträffar och inga publika träffar. Från och med Brostugan #7, tema Oldtimer och därefter så kommer vi inte heller att tillåta privatpersoner utan medlemskap i klubben att besöka träffen till fots. Samtliga som släpps in på våra egna anordnade träffar är betalande och registrerade medlemmar, detta sker för allas trevnad.

Vi ser fram emot att ses önskar Styrelsen för Stockholmssektionen

Evenemanget är avslutat.

Datum

aug 21 2023
Expired!

Tid

18:00 - 20:00

Platser

Brostugan
Brostugan
Brostugan, 178 93 Drottningholm
Webbplats
https://brostugan.se/
Kategori

Arrangör

Stockholm
E-post
stockholm@bmwcs.com
Till toppen