Dala Sportbilsfestival

 

Den festliga och populäraDala Sportbilsfestival pågår mellan onsdag 28 juni till söndag 2 juli. Huvuddagen är lördag 1 juli med bilutställning i Leksand. Klicka på eventnamnet ovan för mer information. 

Vi behöver din hjälp att du ställer ut din BMW med på lördagen! Förra året blev BMW Club Schweden utsedd till “bästa bilklubb”. Det pokalen önskar vi vinna i år igen och ber dig att komma hit. Vi är så tacksamma om du kommer i tid för det är mycket logistik kring allt.

BMW CS är en av många bilklubbar ställer ut på lördagen, där klubbarna bidrar med ett hundratal bilar. Hundratals privata bilar tillkommer. Du kommer att få en härlig dag från första sekund. Nu visar vi att BMW regerar norr om Dalälven!

Tidsprogram lördag 1 juli

08.30 Samling vid OKQ8 Hagagatan i Leksand för lättare frukost. 

15.00 Sportbilsfestivalen slutar. 

Vi bjuder på frukosten ovan samt dricka och frukt i montern.

Ja det är en tidig morgon men vi vill erbjuda gott om tid att umgås och pratas med varandra, ni som varit med tidigare vet hur trevligt vi har det på träffen. 

Viktigt att notera att medlemskap i BMW CS är obligatoriskt för varje person för att deltaga i vår utställning men bjud gärna in BMW-vänner. De kan teckna ett kampanjmedlemskap till specialpris, 200 kr för första året, påplats vid OKQ8.

Ingen föranmälan till denna träffen.

Evenemanget är avslutat.

Datum

jul 01 2023
Expired!

Tid

All Day

Platser

Dala Sportbilsfestival
Dala Sportbilsfestival
Tegera Arena

Arrangör

Stockholm
E-post
stockholm@bmwcs.com
Till toppen