Home Events - Mervärde sedan 1985 Höstutflykt till Wira Bruk och Penningby Slott i Roslagen

Höstutflykt till Wira Bruk och Penningby Slott i Roslagen

Välkommen på höstutflykt till Penningby Slott och Wira Bruk!

Vi färdas på vackra vägar till härliga Penningby Slott mitt i Roslagen för att där få en visning av det historiska slottet.

https://www.svensktkulturarv.se/uppland/penningby-slott/

Där kommer innehavaren i femte generationen förevisa slottet och dess historia och det tar ca 1 timme. Vid parkeringen så går det inte att parkera med låga eller sänkta bilar på grund av underlagets beskaffenhet så du är fri att ta din bruks- eller vardagsbil för att kunna deltaga i utflykten.

Efter visningen följer en halvtimmes enskild körning till vackra Wira Bruk där vi gemensamt intar en välsmakande mindre eller större måltid. Det finns allt från fika och macka via smörrebröd till rimmad lax med dillstuvad potatis och mycket annat. De är erfarna av att hantera allergener. Lunchen erläggs separat direkt till Wira Bruk och slottsguidningen ingår i medlemskapet.

Agenda för dagen

12.00 Samling Penningby Slott

13.30 Avfärd från Penningby Slott mot Wira Bruk

14.00 Fika eller lunch på Wira Bruk

Det vore jättekul att få se dig på detta event, ta gärna med din respektive. Då vi subventionerar slottsvisningen så ber vi om att din respektive har eller tecknar ett familjemedlemskap.Det kostar 100 kr/år och tecknas via e-post: oldtimer@bmwcs.com

Vid anmälan behöver vi ditt namn och medlemsnummer samt lika på din respektive.Antalet platser är begränsat. Sänd din anmälan till e-post:hostutflykt@bmwcs.com Anmälan är giltig när den har bekräftats.

Vi ser fram emot att få se dig/er på detta event som kanske blir en liten förlängning av sommaren.

Med varma hälsningar från styrelsen i Stockholmssektionen!

Evenemanget är avslutat.

Datum

sep 10 2022
Expired!

Tid

11:00 - 15:00

Platser

Penningby Slott
Penningby Slott
Kategori

Arrangör

Stockholm
E-post
stockholm@bmwcs.com
Till toppen