Home Events - Mervärde sedan 1985 Lygnern runt med utflykt och Schmiedmann

Lygnern runt med utflykt och Schmiedmann

Ända sedan 2007 har vi anordnat Lygnern runt och i år blir ingalunda något undantag. Vi börjar dagen med att besöka Schmiedmanns träff på förmiddagen – de öppnar 10:00.

Schmiedmann har en agenda för sin träff som ni hittar här:
https://www.facebook.com/events/1407504689997567?ref=newsfeed

När vi känner oss nöjda, och det gör vi klockan 13:20 gör vi gemensam avfärd för att samla ihop karavanen i anslutning till pendelparkeringen bakom Shell. Därifrån avgår vi sedan i samlad trupp med start 13:30.
Vi kommer i år köra norra sidan av sjön först och sedan södra sidan, alltså högervarv.
Som vanligt stannar vi till och samlar ihop gruppen vid kyrkan i Sätila inför den avslutande stinten tillbaka till Fjärås.

OBS: Alla BMW bilar är välkomna att köra ihop med oss – oavsett medlem eller ej denna gång, men håll hastigheten och kör snyggt – så slipper vi arga insändare etc.

BMWCS medlemmar fortsätter därefter till Lerbergs lunch och gårdskafé, som öppnat bara för oss, för att umgås och ta en fika.  Lunchsmörgåsar och fika kommer att kunna inhandlas här.

VIKTIGT: Lerbergs har gårdsdjur såsom hästar bl.a. – så kör lugnt och så tyst som det går i anslutning till gården. Klubbaktiviten avslutas därefter i den takt medlemmarna väljer men klubbrepresentanter kommer att finnas på plats till åtminstone 16:00.

Välkomna!!

Datum: Måndag, 1:a maj
Tid: 10:00-16:00

 

 

 

Evenemanget är avslutat.

Datum

maj 01 2023
Expired!

Tid

10:00 - 16:00

Platser

Lygnern
Lygnern
Fjärås pendelparkering, Fjärås Smedjeväg, 439 74 Fjärås
Kategori

Arrangör

West
E-post
west@bmwcs.com
Till toppen