Spring Break 2023

 

FÖLJ MED BMWCS PÅ EN HÄRLIG SLOTTSWEEKEND 6-7 MAJ!

Den 6-7 maj 2023 välkomnar vi alla BMWCS-medlemmar till uppföljaren av förra vårens mycket uppskattade familjeevenemang BMW Spring Break som även denna gång kommer att hållas på omtyckta Johannesbergs slott.

Alla BMW-nördar med eller utan medföljande/respektive är varmt välkomna på detta tvådagarsarrangemang baserat på de ”tre G:na” – Gemenskap, Glädje och God mat.

Den sociala gemenskapen är förstås själva kärnan i träffen men valet av Johannesbergs slott som arena ger evenemanget en både elegant och gemytlig inramning samt ett antal övriga fördelar:

 • Bra parkeringsmöjligheter
 • Mat utöver det vanliga
 • Mysiga lokaler
 • Rejäl spa-anläggning
 • Utmärkt inkvartering
 • Vackra omgivningar

Utöver trevligt mingel erbjuder vi utställning av din BMW på reserverad parkering, eftermiddagskaffe med smörgås, fri tillgång till den stora spa-anläggningen samt slottets övriga gemytliga umgängesutrymmen, trerättersmiddag, övernattning i enkel- eller dubbelrum samt frukostbuffé och guidad tur i Sigtuna dagen därpå.

På söndagsförmiddagen kör vi en slinga till den vackra Mälarstaden dessutom Sigtuna som grundades redan omkring 980 e.Kr. Sigtuna kan dessutom ståta med titeln ”Sveriges första stad” och är även världens runtätaste plats. Vi får en guidad tur genom Sigtunas pittoreska äldre stadsdel och tar en fika på Strandvillans café.

Program för Spring Break 2023 (med reservation för ändringar):

LÖRDAG 7 MAJ

13:00-15:00
Ankomst till Johannesbergs slott. Parkeringsvärdarna anvisar parkering för din BMW samt fika med matig smörgås

15:00-15:30
Incheckning

15:30-18:00
Bilutställning med deltagarnas eleganta BMW-bilar, klurig frågesport i huvudbyggnaden, fri tillgång till den generösa spa-avdelningen med jacuzzi samt uppvärmd inomhus- och utomhuspool. Spela ett parti boule på gräsmattan eller läs gamla BB i huvudbyggnaden. Ta en promenad i de vackra omgivningarna eller varför inte avsluta stunden med en öl på altanen?

18:00-19:00
Mingel i festvåningen före middagen

19:00-00:00
Trerättersmiddag i Johannesbergs fina festvåning

Nattsudd – för den som orkar och vill

SÖNDAG 8 MAJ

07:45-09:15
Stor frukostbuffé

09:00-09.45
Avfärd mot Sigtuna

10:00-10:30
Parkering längs Strandvägen i Sigtuna

11:00
Guidad visning av Sigtuna stad för grupp 1
Fika för på grupp 2 på Strandvillans café, Strandvägen

12:00
Guidad visning av Sigtuna stad för grupp 2
Fika för grupp 1 på Strandvillans café, Strandvägen
Om man önskar äta lunch på Strandvillans café i anslutning till utflykten så sker det på egen bekostnad

13:00
Fritt avslut, lunch om så önskas och hemfärd i egen takt

Kostnaden för evenemanget per person är 1 595 kr i enkelrum eller 2 865 kr för två personer i dubbelrum. Priserna inkluderar ankomstfika, trerättersmiddag, övernattning, frukostbuffé, förmiddagsfika och guidning i Sigtuna. Kostnad för dryck till middagen tillkommer.

Till middagen erbjuder slottet ett dryckespaket för 360 kr med tre utvalda viner, ett till varje rätt, som förbeställs redan vid anmälan. Det går inte att välja viner separat till middagen. Öl, vatten och läsk beställs vid bordet och betalas enligt gällande prislista (ingen förbeställning krävs).

För dig som spelar golf, ta med klubborna för det ligger både övningsrange och golfbana i slottets omedelbara närhet. Eller om du har långt att åka får du gärna komma någon dag tidigare i båda fallen. Mejla info@johannesbergsslott.se för mer information.

För mer information kring de platser evenemanget besöker, se www.bmwcs.com/springbreak.

Vi uppmuntrar dig att ta med din respektive eller partner på evenemanget. Han/hon måste dock ha ett familjemedlemskap. Familjemedlemskapet kostar 100 kr/år som tecknas via Göran Benjamin på oldtimer@bmwcs.com. Ange huvudmedlemmens nummer och medföljandes fulla namn (måste ha samma bostadsadress).

Vi hoppas att träffprogrammet lockar och att du bestämmer dig för att delta. Sista dag för anmälan till Spring Break 2023 är måndag den 13 mars och anmälan mejlas till: springbreak@bmwcs.com.
OBS! Då antalet platser till evenemanget är begränsat gäller ”först-till-kvarn-principen”.

I anmälan behöver vi nedanstående uppgifter från dig/er:

 • Namn och medlemsnummer på samtliga deltagare
 • Mobiltelefonnummer
 • Bostadsort och ungefärlig körsträcka till Johannesbergs Slott (Ziehlfahrt)
 • Enkel- eller dubbelrum
 • Antal dryckespaket (0/1/2 osv.)
 • Om du/ni ej vill deltaga i söndagens arrangemang
 • Allergier eller specialkost
 • Eventuell övrig information

OBS! VAR NOGA MED ATT ALL OVANSTÅENDE INFORMATION KOMMER MED I DIN ANMÄLAN!

Bekräftelse på anmälan med ditt anmälningsnummer får du per mejl inom fem dagar efter anmälan.

Anmälan är bindande. Cirka 45 dagar före träffen får du ett mejl från oss med inbetalnings-instruktioner för din bokning för omgående betalning, fram till dess kan du kostnadsfritt avboka arrangemanget.

Styrelsen för Stockholmssektionen hoppas att vi kan locka många medlemmar, även utanför Stockholmsområdet, till denna träff i njutningens tecken. Välkommen med din anmälan!

Saknar du något i informationen ovan eller på hemsidan? Kontakta oss i första hand på mejladressen springbreak@bmwcs.com, alternativt ring 0707-385829.

Evenemanget är avslutat.

Datum

maj 06 - 07 2023
Expired!

Tid

13:00 - 13:00

Arrangör

Stockholm
E-post
stockholm@bmwcs.com
Till toppen