Home Events - Mervärde sedan 1985 Träff hos Bavaria Uppsala samt AHK Ulva Kvarn

Träff hos Bavaria Uppsala samt AHK Ulva Kvarn

Nu är det dags för det årliga besöket hos Bavaria och på Ulva Kvarn. Vi börjar med  att samlas hos Bavaria Uppsala, Fyrislundsgatan 75 från klockan 14.30 och framåt.
Beroende på när du kan komma pågår följande: frågesport, fika och macka samt tårta och inte minst väldigt mycket mingel och prat om allt från hjulbultar till 98-oktan.

Gör dig ingen brådska utan anslut i den takt som passar dig, vi sitter upp för avfärd cirka 16.30.
Vi dyker ner i kunskapen om märket ibland sett i backspegeln, det viktiga!, som Christer Gustafsson bevarat i totalt över 100  inplastade kluriga frågor, de flesta är icke googlingsbara!
För att vi inte ska spendera resten av veckan på Bavaria för att besvara alla frågor så kommer bara ett fåtal vara aktuella att svara på denna gången. Medans frågorna blir rättade och det hålls prisutdelning så smaskas det hejfriskt och det antal besök vid kaffemaskinen som görs tror jag inte att jag hinner med att räkna…

Som nämnt ovan så vid 16.30-tiden så samlar vi oss för att i. så gott som det går, åka i gemensam trupp till Ulva Kvarn för att ställa ut våra bilar.
Till skillnad från förr om åren så har vi blivit anvisade en ny parkeringsplats, planen, “ovanför” själva Ulva Kvarn vid vänstra kurvar från väg 272, alltså inte vid “kvarnen” som förr om åren.

AHK Ulva Kvarns bilträff är en instutition sedan många, många år där vi är tacksamma gäster.
Ta en svängom bland BMW- och andra märken, titta på en veteranmotorcykel i bersån eller varför inte en en 50-talsbil av valfri sort, inget är omöjligt.

Varmt välkomn önskar AHK Uppland, Bavaria Bil Uppsala och Styrelsen för Stockholmssektionen

Evenemanget är avslutat.

Datum

aug 08 2023
Expired!

Tid

14:30 - 19:30

Platser

Bavaria Uppsala
Bavaria Uppsala
Fyrislundsgatan 75, 754 50 Uppsala
Kategori

Arrangör

Stockholm
E-post
stockholm@bmwcs.com
Till toppen