Kalender
Ladda ner som iCal-fil
Dala Sportbilfestival
Från Fredag, 28. Juni 2019 -  08:00
Till Söndag, 30. Juni 2019 - 17:00
Träffar : 199
av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Inbjudan till Dala Sportbilsfestival 2019

Visste du om att det finns en väldigt omfattande motorkultur i det vackra landskapet Dalarna?

Under de sista fyra åren har Orsa Sportbilsfestival visat orten och omgivningens främsta sidor.

På flygfältet Tallhed har det samlats flera hundra entusiast- och sportbilar i utställning. Dels i form av bilklubbar och dels i form av privata deltagare i festivalen. Lika många besökarbilar har tillkommit till denna festdag. Bilar i alla former, bedömningar i olika klasser samt det klassiska ”Gasaloppet” då man kör en raksträcka på asfalt och på returen en konbana. Det fiffiga är att man kör två gånger och man kör mot sig själv på tidsskillnaden mot första gången. Detta är ett nöje efter midsommar man inte vill missa i första taget!

2018 var första gången då klubben ställde ut genom Stockholmssektionens försorg. Vi packade den lånade M5:an full med klubbmaterial, skyltar och flaggor och satte kurs mot Siljans Norra delar. (Bild Orsa Sportbilsfestival från reportaget i BB3). Närvaron blev mycket uppskattad och därför provar vi att bjuda in Er medlemmar att ställa ut på 2019 års Dala Sportbilsfestival som för året ändrar namn och flyttar delar av aktiviteterna till Tällberg.

Program Lördag 29:e Juni

08.00 samling utanför Coop i Orsa
09.00 gemensam avfärd till festivalområdet
09.30 ankomst till Tallhed
11.30 fika
15.00 avslut

I samband med evenemanget går det att spendera en hel helg(28-30:e Juni) i vackra Tällberg där mycket äger rum. Middagar, Musikquiz med Kalle Moraéus och band samt utflykter för hela familjen. Huvudevenemanget äger rum på Klockaregården. Boendet är fullbokat där medans Hotell Gyllene Hornet
som ligger dörr i dörr med Klockargården har rum kvar.

Hela evenemanget är för stort för att beskriva i en enkel text så besök gärna siten:

https://www.driveracademy.se/dala-sportbilsfestival/

Klubben är anmäld att deltaga och ankommer man tillsammans med oss då erhåller man det av arrangören rabatterade entrepriset om 100 kronor per bil. Det betalas kontant eller med Swish på plats. 

Anmälan görs senast onsdag 26:e Juni till e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Ange om du kommer enbart på festivalen eller på hela eller delar av helgen.

Varmt välkomna önskar Driver Academy och Stockholmssektionens Styrelse!

Plats Orsa
BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97