Kalender
Ladda ner som iCal-fil
BMW Cup Ring Knutstorp
Söndag, 5. Juli 2020, 08:00 - 17:00
Träffar : 464
av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

BMW Cup deltävling 5-6 Ring Knutstorp

Genomförs tillsammans med MSCC.

Anmälan

Tidsschema

07:00 Anmälan öppnar
07:00 Besiktning öppnar
08:15 Funktionärsgenomgång – Vid tornet
08:30 Förarsammanträde – Vid tornet
9:00 – 9:30 BMW 1 Träning 30min
9:30 – 9:50 Roadsport A + B, fri träning (20 min)
9:50 – 10:10 Roadsport C + Historic, fri träning (20min)
10:10 – 10:30 Modsport + RS fri träning (20 min)
10:30 – 11:00 BMW 2 Kval (30 min)
11:00 – 11:20 Roadsport A + B, Kval 1 (20min)
11:20 – 11:40 Roadsport C + Historic, Kval 1 (20min)

11:40 – 12:00 Modsport + RS, Kval 1 (20 min)
12:00 – 12:40 Lunch (40min)
12:45 – 13:05 Roadsport A + B, Kval 2 (20 min)
13:05 – 13:25 Roadsport C + Historic, Kval 2 (20min)
13:25 – 13:45 Modsport + RS, Tidskval 2 (20min)
13:45 – 14:15 BMW 3 Race 1 (30min)
14:15 – 14:40 Roadsport A + B, Race (25min)
14:40 – 15:05 Roadsport C + Historic, Race (25min)
15:05 – 15:30 Modsport + RS, Race (25min)
15:30 – 16:00 BMW 4 Race 2 (30min)
16:20 Pristutdelning

BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97