Ny klubbhemsida
Även om det inte varit mycket klubbaktiviteter detta året sitter inte styrelsen still bakom kulisserna. En rolig nyhet som kunde lanseras tidigare än efter årsskiftet, en julklapp i form av en ny välbehövligt fräschare hemsida (www.bmwcs.com) går idag live!
Vi klampar rakt in i 2021 med en omgjord hemsida helt från grunden och upp med tanken att göra information tydligare och enklare navigering. Bl.a. en ny tydligare kalender med bättre och lättare funktion att kunna dela evenemang och lägga till i Outlook eller i Google kalender.
Bättre beskrivning kring förmåner, Bayeriches Blatt, nyheter och verksamhet m.m.

Vi hoppas ni kommer att gilla den!

BB-arkivet samt galleriet är dock under uppbyggnad och kommer också med en uppfräschning och eventuellt andra förändringar senare och planeras vara klart Q1 2021.

Membit – Medlemsregistret
På den nya hemsidan har vi också gjort det enklare och tydligare att komma åt inloggningen till Membit som medlem. Era unika inloggningsuppgifter kommer alltid med på fakturan i samband med förnyande av medlemskap eller direkt när man registrerar sig som ny medlem.

Är dessa inloggningsuppgifter borttappade eller liknande går det bra att få dessa skickade igen genom “Glömt lösenord” under inloggningsfälten så ska dessa uppgifter skickas till den email som ni registrerade med.

OBS! Endast efter inloggning till Membit kan ni se alla rabattkoder som våra samarbetspartners erbjuder till er betalande medlemmar i klubben.

Behöver ni göra adressändringar eller ändra andra uppgifter som namn, email etc görs även detta efter inloggning till Membit.

Mycket nöje från oss!
Vi i BMWCS styrelse önskar er alla en God Jul & Gott Nytt År!