Syd

 

 OM BMW CS SYD

 https://www.facebook.com/groups/330431647096/

BMW CS Syd bildades den 15 februari 2000 och är en sektion inom BMW Club Schweden. Målsättningen är att skapa ett större umgänge och fler aktiviteter för BMW-ägare i södra Sverige. BMW CS Syd arrangerar träffar i de södra delarna av landet.

Det kostar inget extra att vara med i BMW CS Syd. Medlemskap i moderklubben räcker.

Med medlemskap i BMW CS har du som BMW-entusiast förmåner såsom rabatter m.m och kan delta i klubbens och de övriga sektionernas aktiviteter och klubbträffar. 

Sydsektionen ordnar träffar främst i Skåne, men vill gärna utvidga verksamheten till både Blekinge och Småland. Det kan du som medlem hjälpa till med. Om du bor i Syd hör du automatiskt till Sydsektionen i och med ditt medlemskap i BMW Club Schweden. 

Vår uppgift är att ge dig möjligheter att kunna delta i träffar av olika slag under året och ge ditt BMW-intresse en guldkant. 

  • Syd ordnar träffar hos våra återförsäljare då vi brukar kunna fynda både reservdelar och oljor och lära känna våra återförsäljare bättre.

  • Naturligtvis ordnar vi också träffar hos andra intressanta företag. Vi har till exempel besökt en lackfirma, en bilrekondare där vi fick jobba med våra bilar och en tillverkare av bilvårdsprodukter.

   Vi passar också på att ställa ut som klubb på populära bilträffar som Tisdagsträffarna i Löddeköpinge och Tydingesjön. Tyskbilsträffen i Bromölla och Re-loaded brukar vi också besöka.

   Vi har också ett samarbete med KAK och deltar ibland i deras träffar.

   Vi kommer att vara på Tisdagsträffarna och Tydingesjön och en del andra träffar. Historie- och teknikintresset kommer nog att få sitt.

   Det kommer alltså att finnas en hel del att botanisera i. Du hittar all information här och på Facebook. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

   Vill du själv ordna en träff kan du ta kontakt med oss på syd at bmwcs.com. 

  •  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97