Välkommen till Sydsektionen!

BMW CS Syd bildades den 15 februari 2000 och är en sektion inom BMW Club Schweden. Målsättningen är att skapa ett större umgänge och fler aktiviteter för BMW-ägare i södra Sverige. BMW CS Syd arrangerar träffar i de södra delarna av landet.

Det kostar inget extra att vara med i BMW CS Syd. Medlemskap i moderklubben räcker.

Med medlemskap i BMW CS har du som BMW-entusiast förmåner såsom rabatter m.m och kan delta i klubbens och de övriga sektionernas aktiviteter och klubbträffar.

Sydsektionen ordnar träffar främst i Skåne, men vill gärna utvidga verksamheten till både Blekinge och Småland. Det kan du som medlem hjälpa till med. Om du bor i Syd hör du automatiskt till Sydsektionen i och med ditt medlemskap hos BMW Club Schweden.

Vår uppgift är att ge dig möjligheter att kunna delta i träffar av olika slag under året och ge ditt BMW-intresse en guldkant.
Syd ordnar träffar hos våra återförsäljare då vi brukar kunna fynda både reservdelar och oljor och lära känna våra återförsäljare bättre.
Naturligtvis ordnar vi också träffar hos andra intressanta företag. Som exempel har vi besökt en lackfirma, en bilrekondare där vi fick jobba med våra bilar och en tillverkare av bilvårdsprodukter.

Vi har också ett samarbete med KAK och deltar ibland på deras träffar.
Sektionen medverkar och ställer ut på Tisdagsträffarna, Tydingesjön, Tyskbilsträffen, Re-loaded och en del andra träffar. Historie- och teknikintresset kommer nog att få sitt.

Du hittar all information här och på Facebook. Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att maila till christer.nilsson@bmwcs.com.

Vill du själv ordna en träff kan du ta kontakt med oss på syd@bmwcs.com.


Med vänlig hälsning

Christina Nilsson, Susanne Mellberg, Christer Nilsson, Erik Ståhl, Johnny Ståhl & Peter Persson
Styrelsen

BMW Club Schweden Syd

Styrelsen

Ordförande
Christina Nilsson
E-mail: christina.nilsson@bmwcs.com

Vice ordförande
Susanne Mellberg

Sekreterare
Christer Nilsson
E-mail: christer.nilsson@bmwcs.com

Kassör
Erik Ståhl

Ledamöter
Johnny Ståhl
Peter Persson

Syds aktiviteter

Här kan Ni läsa om våra aktiviteter i Syd sektionen som genomförts under föregående år.

2019
Klicka här för PDF

2018
Klicka här för PDF

2017
Klicka här för PDF

2016
Klicka här för PDF

2015
Klicka här för PDF

Sektionskalender

Inget evenemang hittades!